Lillans första smakportion

Igår var en stor dag för vår lilla prinsessa. Ivrigt påhejjad av sin storebror fick hon sin första smakportion, ett par teskedar med morotspuré. Det var en succé och när maten var slut blev hon mycket ledsen. Så att äta var en höjdare! Inte så mycket av maten kom ut, utan det mesta hamnade i hennes lilla mage!  :-)


Äntligen lite varmare väder!

I helgen har det äntligen varit varmare och bättre väder ute, härligt!  :-)

Tyvärr är sambon och Elvira fortfarande förkylda men jag och Kevin har njutit av vädret ute! Gym i all ära men ingen träning kan nog mäta sig med att springa upp och ned i pulkbacken, åka en massa bob och pulka och tokskratta med sin 6 åring! Hur härligt som helst att lyssna på sitt barns ohejdade skratt när han sladdar nerför backen, helt obetalbart. Så mysigt och värmande! 

Elviras förkylning börjar äntligen vända nu, hon har varit rätt så risig i veckan och i fredags hade hon aningen tungt att andas så vi fick åka in till vårdcentralen. Där fick hon andas in adrenalin för att vidga luftvägarna och det fungerade riktigt bra - skönt! Man blir ju så orolig trots att man vet att det inte är någon fara, hon var ju ändå rätt pigg och hade fin färg och åt bra.

Längtar en massa till helgen, min kompis Nina, Elvira och jag ska åka ner till vår kompis Annelie och ha mysig tjejhelg. Gissar att det blir en massa smarrig kinamat, besök till Godishuset och en hel del TV spel. Supermario på deras Supernintendo är en klassiker som aldrig blir tråkig..!  :-)

Kevin och Ante får stanna hemma men jag gissar att det blir en hel del skoter för dem om vädret tillåter, så de får garanterat en härlig grabbhelg! 

Nu ska jag fixa lite kvällsfika till Kevin, ha det bra alla därute!

Grå marsdag...

... och ännu mera snö! Ja, jag tycker nog egentligen att det fortfarande är rätt mysigt med all snön, speciellt om man som jag inte tvingas ut i den. Men jag kan förstå alla som är less, speciellt de som måste hålla till mycket efter vägarna.

Natten mot igår blev barnen förkylda, lillan hostar och snuvar och Kevin fick ordentlig hosta som emellanåt går över i krupphosta. Fick bra medicin utskriven igår så nu hostar han inte alls lika mycket. Fick lite ångest eftersom det funnits många fall av RS viruset nu men å andra sidan har ingen av dem feber så det är nog ingen fara. Svininfluensan var jag aldrig rädd för med RS viruset tycker jag är lite otäckt... Kevin har varit hemma från skolan igår och idag men som det ser ut nu så kan han nog åka till skolan imorgon, bara han inte blir sämre.

Ante och jag har också fått oss en släng av förkylningen men än så länge är det hanterbart i alla fall och vi får hoppas att vi håller oss på benen.

Jag vill slutligen tacka alla som bidragit till Spädbarnsfonden, det lilla man kan göra kanske gör en enorm skillnad i slutändan och jag hoppas väldigt mycket på forskningen. Inget kan ju rädda vår Alex men jag hoppas verkligen att andra i framtiden ska skonas från en liknande fruktansvärd förlust!


RSS 2.0