Ja, det är väl dags...

... för nytt inlägg.

Är inne i en tung, jobbig, kaotisk period just nu. Orken finns inte och att skriva har känts alldelens för tungt. Har hört om det, kallas typ 6-månaderskrisen... trodde inte jag skulle drabbas av den, men men...

Tungt har det varit på jobbet, nåt oerhört. Men pratade länge med min chef förra veckan och oj så skönt det kändes! Nog blev det lite lättare att andas efter det. Så skönt att han en så förstående och stöttande chef som jag har!

Har även pratat med mamma ikväll. Kändes också bra, hon förstår mig fast jag har så svårt att uttrycka mig i ord...

Mycket har hänt sedan jag skrev sist.

Jag har blivit faster igen till en underbar liten flicka, en strålande liten guldklimp! Kevin är stolt nybliven kusin igen!  :-)
Så fantastisk hon är, lilla tjejan. Och stolta storasyster är så fin också! Önskar dem all lycka i världen!

Alex gravsten har också kommit. De gjorde den fel och måste ta tillbaka den för att fixa. Skriver mer om det en annan gång... Bild ska väl också komma ut nån dag.

Nu ska hunden duschas - skriver mer en annan gång.

Husmorshumör...

Igår hade vi en riktigt produktiv dag hemma. Sambon jobbade till 12.00 och min underbara mormor kom förbi och hjälpte oss så nu har vi satt potatis, planterat morötter och ärtskidor. Sambon och sonen hämtade grus i Långviken och skottade in det i hundgården, hela huset dammsögs och båda toaletterna har jag städat. Tvättade nästan hela tvättkorgen tom och manglade sängkläder och handdukar. Var även och handlade med sonen och på hemvägen åkte jag förbi Alex.

Det är så fint hos lillgubben nu. Blommorna har vuxit mycket och efter att de gallrat ur skogen mot havet så ser vi nu lite av havsviken från hans grav. Det är så rofyllt och vackert där. Men stenen hade inte kommit. Jag hoppas den gör det idag!


På kvällen gjorde vi en riktigt huslig middag, hemmagjord chili con carne med årets första rabarberkräm från vår rabarberplanta till efterrätt. För att fortsätta på husmorstemat så kokade jag mormorsaft på kvällen... Vilken dag!


Tänkte för övrigt säga en sak till alla läsare som inte träffar mig så ofta. Vanligtvis skriver jag inlägg på bloggen på mina mindre bra dagar. Därför kanske det ser ut som att jag är väldigt nere och trött mestadels jämt men så är det egentligen inte. Jag har även många bra dagar och speciellt de sista har varit ovanligt bra. Vädret gör nog sitt och att ha sommar och semester runt hörnet känns väldigt skönt.  Ni som träffar mig ofta ser nog att det är rätt ok överlag.


RSS 2.0