Ett inlägg...

Läste nyss en klok tjejs blogg om att man borde skriva oftare på sin blogg men att det av någon anledning ofta inte blir av... man kommer på nåt bra att skriva men sen är det borta igen. Jag är rätt usel på att skriva inlägg i min egen men älskar att läsa andras bloggar... fast grejen är nog också att jag sitter så sällan vid datorn numera. Blir långt ifrån varje dag, kan kanske bero på att jag jobbar vid datorn 32 timmar i veckan annars och nu känns det ganska skönt att inte sitta vid den så mycket när jag är mammaledig... eller nåt. Och så har jag ju två underbara små liv som tar mestadels av min tid.

Hur som helst så hade jag en mycket trevlig kväll både i fredags och i lördags. I fredags bjöds vi på en underbar flygande jakob hos min lillebror och hans sambo, var supergott och trevligt! Sedan på lördagen kom tjejerna hit och lagade middag åt oss, kanongoda pitabröd med ryssröra och sen hade vi en riktigt rolig kväll.

Idag har det varit fullt upp med Kevins simskola, storhandling på Ica, lite shopping på Intersport, besök hos min mormor och sist Elviras babysim. Härlig dag!

Nu ska jag nog slappa en stund. God kväll!

Hos Alex på 2-årsdagen

Många nära och kära dök upp och firade vår älsklings tvåårsdag i torsdags. Vi samlades vid graven, tände ljus och mindes tillsammans. Det var tungt men det måste det få vara. Skönt att vi var många där, kärleken är så stor till vår lilla ängel och vi tillåter oss känna och minnas.

Det blev en fin afton och jag tackar alla som tänkte på oss denna dag, inte bara ni som kom utan också alla som hörde av sig! Fast än alla inte hade möjlighet att finnas där fysiskt så var det så många som hörde av sig och ni fanns alla där med era hjärtan. Ert stöd betyder allt för oss, ni alla är underbara som finns för oss!

Efter att vi tänt ljus för lilleman tände vi två stycken värmeballonger och lät dem segla mot himlen. Det var vackert och stämningsfullt, två varma ljus mot himlen och vår ängel där uppe. Två lysande stjärnor i natten.



Alla ljus, blommor och presenter till lilleman



Värmeballong mot skyn

Alex 2 år idag!

Idag fyller du två år lilleman
Idag är det din dag
Idag är det två år sedan vi förlorade dig
Idag...

Trots att det redan gått två år så känns det ändå som det var igår vi höll dig i våra armar. Vi smekte dig på kinden, kysste dig på pannan och sjöng för dig. Vi saknade redan alla stunder som vi inte skulle få med dig, våran framtid kändes krossad och trasig. Hur kunde man ens föreställa sig en framtid utan dig? Vi som inte ens fick chansen att lära känna dig, se dina ögon, höra ditt skratt och din gråt... Så många chanser som aldrig blir till. Så många ögonblick som vi förlorar. Ett helt liv rann ut mellan våra fingrar och hur mycket vi än önskade att det inte var sant så var det så ändå. Obevekligt. Oföränderligt.

Nu har det gått två år. Tårarna rinner inte lika ofta, smärtan är inte lika skarp som från början men sorgen, saknaden och längtan finns kvar. Du finns kvar.

Du kommer alltid att finnas med oss. Vi älskar dig.

Grattis på tvårårsdagen gubben!

- 33 grader...

... har vi haft som kallast idag. Kallt.

Just nu är det -30,5 grader så det går ju åt rätt håll i alla fall!  :-)

Fast vad spelar det för roll om det är kallt ute, jag är så varm ändå... det var länge sen sist men nu kan jag hitta ordet som beskriver hur jag känner, en känsla som jag inte visste om jag skulle kunna känna på riktigt igen.

Lycklig.

Jag måste känna på det, fundera kring det. Kan det vara så?

Så länge sen sist, en evighet.
Jag kommer på mig själv att småle ibland. Fast det är så bitande kallt ute så sprids värmen inombords igen.

RSS 2.0