Onsdag den 17:e december

Hade tänkt ta upp bloggandet igen men vet inte vad jag ska skriva.

Att föra dagbok över vad jag gjort känns inte så meningsfullt när det enda jag gjort idag är hushållssysslor och spela spel. Men det är ändå otroligt skönt med ledig dag och jag och lilleman har haft det mycket mysigt tillsammans, trots att han fick ett litet återfall av magsjukan i morse. Verkar däremot inte ha varit så allvarligt och han är pigg igen nu.

Hade ett bra samtal imorse med vår personalansvarige på jobbet som gjorde mig glad, känns skönt att ha fått rätsida på saker och ting.

Nu kommer lillbrorsan på besök, ska köra igång en kanna kaffe och ta fram lite lussebullar.

God kväll alla där ute!


En skugga

När jag ser mig i spegeln tycker jag inte att jag känner igen mig själv. Jag ser en skugga av den jag varit och det är inte samma ögon som tittar tillbaka på mig. Jag kan inte känna igen mitt beteende, jag vet inte hur jag är med och mot folk och jag vet inte hur jag låter. Jag är inte samma person.


Vet inte om det alls är positivt heller. Jag klarar inte av saker som jag är van och klarar inte situationer som jag tidigare behärskat. Jag drar mig undan folk och har svårt med det sociala på raster och kring folk.


Jag vet att jag skrivit om det här förut men nu kommer det igen . Jag kom nyss på att jag skulle lägga ett gamalt 200-bitarspussel och under tiden kom dessa tankar fram. Det är i och för sig alltid skönt att sitta och filosofera en stund.

Men nu måste jag sova. Livet fortsätter en annan dag och i morgon är en annan dag.


Punkt för denna gång.


RSS 2.0