Tröttare än någonsin...

För varje dag som går nu blir jag tröttare... tålamodet håller helt på att rasa. Allt håller på att rasa känns det som. På dagarna går det rätt bra, håller mig flytande. Men på kvällarna kommer det... sover dåligt, känner mig risig, orkar inte nåt.

Är väl kanske lite "baksmälla" från att börja jobba. Nästa vecka ska jag upp på 75%, hur ska det gå?

Usch, gruvar mig för morgondagen. Ska till Norrsten i Burträsk och kika på gravstenar och höra vad de tror om vår idé. Det är nog det sista "stora" vi gör nu. Sen när stenen är klar så finns inte så mycket mer att ordna. Det känns både och...

Vet inte riktigt vad som händer med min hjärna, har aldrig nånsin upplevt att jag haft så dålig koll som nu. Minnet är helt väck, kan inte göra mer än en sak åt gången... undrar vad mina arbetskompisar tycker, otroligt vilket tålamod de har med mig! Men jag känner mig rent ut sagt dum. Svårt att lära, svårt att förstå. På rasterna har jag svårt att delta i samtal, jag stänger bort världen och hamnar nån annanstans.

Nä, orkar inte mer nu. Ska dyka ner i soffan. Sambon och sonen sover nu så får TV:n för mig själv. Blir väl House och sängen sen.

RSS 2.0