Sommar, härliga sommar!


Kevin styr Fredrika över havet



Elvira myser på gräset

Jordskalv...

Flög upp ur sängen i natt när jordskalvet dånade genom marken. Fönsterna skallrade och allt mullrade i huset. Trodde först att värmepannan höll på att flyga i luften men så var det inte i alla fall... Barnen sov sött genom det hela och det var skönt. 3,8 på richterskalan uppmätte skalvet enligt Norran, visst rätt stort för att vara Sverige.

På fredag är det en stor dag för lilleman, hans första skolavslutning!  =)
Ska bli så mysigt att gå till bönhuset i Drängsmark och lyssna till barnens sång, de ska bl a sjunga "Idas sommarvisa" och jag längtar verkligen! Kevin är så peppad och han har ett så långt, härligt sommarlov framför sig. Jag minns själv somrarna när jag var barn, de kändes nästan oändliga och genom Kevin får jag samma pirriga känsla i kroppen nu. Hoppas på underbart väder hela sommaren!

I helgen målade vi baksidan av huset, altanen och lekstugan. Bytte även taket på altanen och det känns så otroligt skönt att det är klart. Nu är det många år kvar tills huset behöver målas igen och det känns helt perfekt. Vi har även en ny möbelgrupp i trä på altanen och två nya solstolar på soldäcket så nu är jag redo för sommaren!  =)

Jag vill verkligen tacka alla som kom och hjälpte oss med målningen, det var så kul att ni kom och vi är så glada för den hjälp vi fått. Tack alla för en trevlig helg!

Nu ser jag fram emot lördag, riktigt peppad för resa med bröderna och deras sambos till Happis och Ikea, ska bli så kul!

Nu ska jag passa på och vila en stund medan Elvira sover... Hon har förresten lärt sig att krypa, klappa händerna, vinka och sätta sig själv inom loppet av ett par veckor! Det händer så otroligt mycket - hon är så duktig lilltjejen!



RSS 2.0