Snö snö och mera snö...

Snön yr ner över oss och vintern har kommit med besked! Jag har tur och kan sitta inne och bara mysa... tycker om snön och älskar det nya vinterlandskapet ute! Imorgon ska vi ner på stan en sväng och då kanske snön inte är lika härlig längre... Ska köpa en underbar väggklocka jag hittade på en heminredningsbutik i Kåge, hoppas den finns kvar bara! Hittade även en tavla där som skulle passa perfekt i vårt kök, ska kanske köpa den med... Sen ska jag lämna in mitt underbara halsband som jag fick av Ante och barnen i julklapp, det är en rund ring där våra barns namn ska graveras in som hänger i en kedja. Mycket fin!  :-)

Men jag vill gärna slänga en känga åt de som plogar Kåge kyrkogård... de plogar bara vissa gångvägar och hoppar givetvis över vår som leder till Alex... mindre kul att plumsa sista biten och det är rätt onödigt att hoppa över en del av gångvägarna... tar inte många minuter till att ploga alla när man ändå håller på kan man tycka... ja ja...

Har suttit inne hela dagen, så känner mig lite slö men det är skönt att bara ta det lugnt efter julen. Laddar om innan nyår kommer, då blir det storkalas uppe i Fällfors hos svågern med familj... de firar 10-årig bröllopsdag på nyårsafton så det ska bli riktigt kul att fira med dem och resten av Jonsson-klanen. Svärmor, svärfar och min svägerska med familj från Hammarstrand, Jämtland, kommer upp och det ska bli riktigt kul att träffa dem, vad de ska tycka att lillan vuxit mycket!

Sedan ska Elvira döpas den 2:a januari i Solviks kapell, Frostkåge. Ser fram emot det, ska bli mysigt!  :-)

 

God Jul!


Kolla in sötnosarna!


God Jul alla där ute!  :-)

Lilla prinsessan

2009-10-01

Vår lilla älskling, så otroligt lik sina storebröder! Bilden är från BB  :-)

Elvira föddes 2009-09-29 kl. 13.51 och kom med buller och bång med akut kejsarsnitt nere på operation på Skellefteå lasarett. Liten tjej var hon, 46 cm och 2 935 g. 

Ute var det strålande sol, någon minusgrad och hela världen log mot oss!  

Mitt livs tredje mirakel

För snart ett år sedan stod jag där, vid din grav. Jag visste inte då men ca två veckor senare skulle jag förstå. Jag skulle veta att ett nytt litet liv vilade i min mage. Din lillebror eller lillasyster. Kevin skulle få ett andra syskon, vi skulle bli trebarnsföräldrar.

Nio månader av lycka och oro, blandat till en enorm känslostorm. Vågade vi hoppas? Vågade vi tro att det kunde vara sant? Vågade vi längta?

Nu vet vi. Vi har en ängel som vakar över oss och gav oss vårt underbara tredje barn. Du har fått en lillasyster, så lik dig och Kevin, så vacker, så älskad.

Tack älskade Alex för att du vakar över oss, vår egen skyddsängel. Din lillasyster vet inte idag men vi kommer att berätta för henne att hon har två storebröder, en som skyddar henne på jorden och en som vakar över henne från himlen. 

Jag älskar er alla tre, min små underverk, mina mirakel.

RSS 2.0